Slot nyhet – King Carrot

comeoncomeon

Gillar du färggranna slots med söta symboler och en smula humor? Då kommer du att älska sloten King Carrot från spelutvecklaren Hacksaw Gaming!

king carrot slot

King Carrot

Här var det främst namnet som väckte vår uppmärksamhet. Vem är den där morotskungen? Och vem är han kung över? När vi väl testade på sloten så fastnade vi direkt för dess utseende. Det är en riktigt söt och somrig slot som bjuder på symboler beståendes av frukt, bär och grönt. Alla har de dessutom sina söta små ljud som man hör från hjulen då och då. Självklart finns det också en morot med i spelet. De kan dyka upp både som vanliga morötter eller morotskungar. Det är den sistnämnda som vi helst vill stöta på. 

Sloten består inte av vanliga spinnande hjul utan är uppbyggt med ett 7×7 rutnät. Det finns alltså plats för totalt 49 symboler. För att vinna så gäller det att få minst 5 stycken symboler i ett och samma kluster. 

Bonusfunktioner

När morotskungen dyker upp under ett spinn så kommer den att “äta upp” slumpmässig symbol och ersätta den med morotssymboler (som är den högst betalande symbolen). Därefter kommer ett respin att aktiveras där samma symbol återigen ersätts av moroten. Fler av symbolen föreställandes morotskungen betyder att fler olika symboler byts ut. 

Sen finns det en episk morotskung. Hans krona är inte bara av guld utan innehåller även diamanter (såklart). Denna symbol kan dyka upp när de slumpmässiga symbolerna ersätts av morötter. Ingår den då i en vinnande kombination så kommer en multiplikator att läggas på vinsten. Multiplikatorn kan ha ett värde på: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x. 

Fågelattack är en funktion som kan aktiveras slumpmässigt när som helst. Man kommer då att se en skugga som rör sig över spelplanen samtidigt som alla frukter och bär blir rädda. Det kommer sedan att svepa ner en eller flera fåglar och äta upp minst en hel rad av symboler för att ersätta dessa med nya. 

Sloten har även en free spins bonus som aktiveras genom att du landar tre stycken free spins symboler. När morotskungen dyker upp under dessa rundor så kommer alla symboler som byts ut att fortsätta göra det tills dess att alla free spins är färdigspelade. Det kan alltså sluta med att alla symboler omvandlas till morötter. 

Orkar du inte vänta på att denna funktion ska aktiveras så kan du alltid välja att köpa den. 

Slutord

Vi helt och hållet älskar temat med morotskungen, och det är lika spännande varje gång han dyker upp på hjulen. Sloten i sig är väldigt enkel och mysig men med många underhållande funktioner. Grafiken är tilltalande och vi gillar spel som innehåller en gnutta humor. Maxvinsten i denna slot är på 10 000x, vilket inte heller är att klaga på. King Carrot släpptes den 6e Januari i år (2022) och är skapad av spelutvecklaren Hacksaw Gaming. 

Vill du testa på denna ursöta slot så kan vi tipsa dig om att besöka Comeon som erbjuder denna slot + andra spel från hacksaw Gaming i sitt spelsortiment.

Nämns i denna artikel